Referenssit

Lääketeollisuus

Erityisesti lääketeollisuudessa tuotereseptien, valmistuserien sekä operaattoreiden tekemien tuotannon ohjauksen muutosten seuraaminen on välttämätöntä. Tunnemme FDA vaatimukset ja osaamme ratkaista Audit Trail sekä käyttäjien hallinnalle asetetut vaatimukset.

Toimittamiamme ratkaisuja: Käyttöliittymät eri järjestelmiin, erilaiset väylätekniikkaratkaisut, SCADA sekä prosessiautomaatioratkaisut.

Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuudessa tuotteiden käsittelyn hygienia- ja jäljitettävyysvaatimukset ovat erittäin tärkeässä roolissa. Olemme ratkaisseet vaativien olosuhteiden sekä tuoteturvallisuuden asettamia vaatimuksia niin, että tuotantomuutokset ja modernisoinnit on voitu toteuttaa laadukkaasti mahdollisimman lyhyillä tuotantoseisakeilla.

Toimittamiamme ratkaisuja: Käyttöliittymät eri järjestelmiin, erilaiset väylätekniikka-, SCADA sekä prosessiautomaatio- ja tietokantarajapintaratkaisut.

Muu teollisuus

Olemme toteuttaneet myös autoteollisuuden ja kaapelinvalmistuksen automaatioratkaisuja sekä erityyppisten tuotantoprosessien vaatimia sterilisoinnin erikoisprosessiratkaisuja.

Ota yhteyttä!