Palvelut

Automaatiosuunnittelu

Osaamme ratkaista lääketeollisuuden viranomaisten automaatioratkaisuille asettamat vaatimukset.  Myös Elintarviketeollisuuden tuotteiden käsittelyn hygienia ja jäljitettävyysvaatimukset ovat meille tuttuja.

Modernisointien ja muutosten toteuttaminen tapahtuu laatujärjestelmämme mukaan systemaattisesti ja suunnitelmallisesti. Otamme aina huomioon käyttäjien, tuotannon ja muiden sidosryhmien tarpeet, jotta suunnittelu, toteutus ja järjestelmän käyttöönotto sujuu tehokkaasti ja nopeasti ilman tarpeettomia tuotantokatkoja.

Ohjelmistosuunnittelu

Tuote- ja tuotantomuutokset, muuttuvat tuoteturvallisuusvaatimukset sekä tuotanto- ja energiatehokkuuden tehostaminen luovat teollisuuteen jatkuvasti uusia ohjelmistomuutosten ja -päivitysten tarpeita. Myös elinkaaren loppupuolella olevien järjestelmien päivittäminen aiheuttaa ylimääräistä työtä, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden järjestelmien saattamiseksi ajan tasalle.

Olemme ylpeitä siitä, että meillä ohjelmiston ajantasainen, jäljitettävä sekä selkeä dokumentaatio ja toiminnankuvaus ovat aina olleet ensisijaisen tärkeitä kun olemme luoneet uusia ohjelmistoja.

Käyttöliittymät

Tuotereseptien, valmistuserien sekä operaattoreiden tekemien tuotantomuutosten seuraaminen on välttämätöntä monessa tuotantoympäristössä. Käyttöliittymää suunniteltaessa myös käyttäjien prosessista saama kokemus, tuotteen ominaisuuksien sekä käytettävyyden asettamat vaatimukset pitää ottaa tarkasti huomioon.

Pyrimme aina siihen, että käyttöliittymällä saavutetaan korkea käyttäjämukavuus, sitä on helppo käyttää ja se myös näyttää hyvältä.

Ota yhteyttä!